26 Haziran 2013 Çarşamba

Aşkın Baharına Uyanmak ve Julia London

Aşkın Baharına Uyanmak, yazarın okuduğum üçüncü kitabı. Daha ilk kitabını bir günün içinde gözümü kırpmadan okuyup bitirdiğimde bu yazarı en favori yazarlarım arasında üst sıralara yerleştirdiğimi söylemeliyim. İkinci kitabını okurken ne kadar isabetli bir karar verdiğimi düşünmüştüm ve şimdi de Aşkın Baharına Uyanmak adı kitabı okurken bu fikrimin asla ama asla değişmeyeceğine kanaat getirdim.

Hazır olun. Masalsı anlatımı ile okurken kelimeler sizi kitabın içine çekecek. Yüreğinizin en derinliklerine, kimsenin bilmediği kör noktalara dokunacak. Bu kitabı o kadar benimseyecek ve içinize sindireceksiniz ki birkaç gün kendinize gelemeyeceksiniz.

Keyifli, coşkulu, tutkulu, aşk dolu bir kitap okumak istiyorsanız hemen alın ve başlayın derim.


Julia London














Asıl adı Dinah Dinwiddie olan yazar Teksas'ta bir çiftlikte doğup büyümüştür. Washington D.C.'de üniversiteden mezun olmuş ve orada çalışmıştır. Amerika'yı ve Avrupa'yı gezdikten sonra tekrar Teksas'a geri dönmüştür.

Yazar New York Times and USA Today'de en çok satanlar listesine girmeyi başarmış ve historical romance türündeki kitaplarıyla listelerden inmeyen biri olmuştur. 4 kez RITA'ya aday olan yazar halen Teksas'ta eşiyle beraber yaşamaktadır.

Yazar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler alttaki linki tıklayarak yazarın sayfasını ziyaret edebilirler.




Aşkın Baharına Uyanmak
















Martı Yayınlarından çıkan kitabın arka kapak yazısı;

Mutlu olmanın hayalini kuran 2 insanın imkânsız aşkı…

Hayatın zorluklarıyla erken yaşta tanışan Lauren, ailesini kaybettikten sonra sorumsuz amcasının baskısıyla zengin 1 kontla evlenir. Kontun ölümüyle kendisine kalan mirasa bile dokunmayan Lauren her şeyi bırakarak evine döner, ancak geride bıraktıkları ona huzur vermemekte kararlıdır.

Kardeşinin ölümü üzerine dük olan Alex, kendi gibi olamadığı bir hayatı yaşamaya mecbur kalır. Ancak benimseyemediği bu hayata daha fazla dayanamayan Alex oyunun kurallarını bozmanın peşine düşer, 1 de imkânsız aşkının…

Julia London hayranlık uyandıran üslubuyla âşık olmanın ne denli müthiş,büyüleyici aynı zamanda acı olduğu gerçeğini 1 kez daha hatırlatıyor.

“Bu kitabı okuduktan sonra yaşadığınız yoğun duygusallığın üstesinden gelmek için kendinize zaman vermelisiniz! Julia Londonın güçlü kalemi sizlere daha önce hiç hissetmediğiniz duyguları yaşatacak.”
Publishers Weekly

“Çok farklı 2 insanı buluşturan tek neden, aşkın karşı konulmaz gücüdür. Aşkın Baharına Uyanmak bu gerçeği anlaşılabilir kılan etkileyici bir roman.”
Booklist

“Julia Londonın gerçeğe bürünen karakterleri, hayatlarındaki seçimleriyle okuyucuları kimi zaman hüzünlendirirken kimi zaman da gülümsetmeyi başarıyor.”
Romantic Times



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder